Meny

Specialtillverkning av Hydralcylindrar

Hydralid förvärvades 1997 och är sedan dess helägt och ingår i verkstadskoncernen Fröjdia Group tillsammans med bolagen Fröjd & Wester, Front automation, IML Technologies samt fastighetsbolaget Mövik.

Hydralids affärsidé är att med ett speciellt produktionsupplägg snabbt kunna tillgodose kundens behov av högkvalitativa hydraulcylindrar. Kombinationen av standardssortiment och flexibel specialtillverkning ger ett heltäckande utbud med hög servicegrad.

En effektiv, högkvalitativ och säker produktion är basen för Hydralids erbjudande. Kompetenta medarbetare med lång erfarenhet står för ständig utveckling och förbättring av tillverkningsprocesserna. Kontinuerliga investeringar i teknik säkerställer rätt kvalitet och leveranssäkerhet.

Marknaden utgörs av kunder inom mobilhydraulik, såsom tillverkare av entreprenadmaskiner och skogsmaskiner, samt inom övrig industri. Allt fler upptäcker fördelarna med Hydralids koncept och tillväxt sker i nya kundgrupper.

Hydralids målsättning är att alltid stå för de snabbaste leveranserna på den svenska marknaden. Med samma snabbhet hanteras offerter och förfrågningar. Som långsiktig partner bistår Hydralid med rådgivning och service till nytta för kundens produktion och fortsatta utveckling.

Hydralid

AAA