Intervju med Hydralids nya produktionschef, Henrik

Vi på Hydralid är glada att välkomna Henrik som vår nya produktionschef. Henrik har en imponerande bakgrund inom produktion och vi är övertygade om att han kommer att leda vårt team mot nya höjder. I denna intervju får du lära känna Henrik och ta del av hans tankar om framtiden för produktionen hos Hydralid.

 

 

Hej Henrik! Vad motiverade dig att söka tjänsten som produktionschef på Hydralid? Vad ser du mest fram emot med din nya roll?

Hydralid i mina ögon är ett framåtsträvande företag med en stor framtidstro och utvecklingspotential. Det ska bli väldigt kul att få vara delaktig i den resan och att få en chans att bidra med mina kunskaper och idéer för fortsatt väg framåt.

 

Hur har din tidigare erfarenhet förberett dig för att ta över rollen som produktionschef på Hydralid?

Jag har min bakgrund inom maskin underhåll inom tillverkningsindustrin. Jag tror att min styrka ligger i att ha en förståelse, inte bara för ett produktionsflöde utan även kunna tänka maskinunderhåll, för att kunna bygga vidare på en teknisk tillgänglighet i syfte att öka maskintillgänglighet och produktivitet.

 

Hydralid är känt för att ha en innovativ kultur, hur ser du på din roll i att upprätthålla och förbättra företagets innovationsförmåga?

Från tidigare erfarenheter har jag med mig att kontinuerligt arbeta med ”ständiga förbättringar” och jag blir inspirerad av det och den kultur som finns inom Hydralid. Tillsammans kommer vi jobba mot framtiden!

 

Vad skulle du vilja säga till Hydralids kunder och partners om ditt engagemang för att leda produktionen av högkvalitativa, hållbara hydraulcylindrar på Hydralid?

Jag ser fram emot samarbetet med våra kunder och att vi kontinuerligt jobbar mot målet ”noll fel till kund”. Dit kommer vi genom att fortsätta utveckla vårat arbete med intern produktionskontroll och säkerställa korrekt kvalité till slut kund.

 

Henrik Blomqvist, Hydralids produktionschef

Spirit of innovation är en av Hydralids ledstjärnor. Vad betyder det för dig?

För mig betyder det att hitta rätt lösningar och att vara det självklara valet åt våra kunder och bidra till deras utveckling. Det utvecklar oss på Hydralid.

Tack Henrik. Hur kommer man i kontakt med dig?

Mig når man via telefon eller mail!
Tel: +46 766 00 12 20

Mail: henrik@hydralid.se