Meny

 

Hydralid söker två ambitiösa montörer till cylinderproduktion i Lidköping

 

Omfatting: Heltid, dagtid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Sex månaders provanställning och därefter möjlighet till tillsvidareanställning

 

Gillar du att ha koll på läget, kan strukturera ditt arbete och göra anpassningar där det behövs för att nå dina mål? Vill du jobba praktiskt och se resultaten av ditt arbete? Kanske är du en av de två montörer som vi nu behöver för att förstärka i vår förmontering och slutmontering.

 

Om tjänsten

I vår förmontering arbetar du med att plocka fram komponenter ur vårt lager och samt förbereda dessa för slutmontage. Till din hjälp har du plocklistor och ritningar. Arbetet innebär bland annat att köra ledstaplare (truck), tvätta komponenter i vår industritvätt, montera tätningar och montera gängade detaljer. Tillsammans med dina kollegor och med hjälp av planeringslistor ansvarar du för att planera och prioritera ditt arbete så att slutmonteringen alltid är försörjd med material.

 

I vår slutmontering arbetar du med att montera ihop hydraulcylindrar samt förbereda dessa för målning. Våra montörer är även våra viktigaste kvalitetskontrollanter, och du kommer att läckagetesta alla dina cylindrar med hjälp av läcksökningsutrustning samt kontrollera mot ritning att viktiga mått stämmer med specifikation. Du och dina kollegor i slutmonteringen ser till att vårt måleri får cylindrar i rätt ordning och i rätt tid för leverans till våra kunder.

 

Om företaget

Hydralid ingår i industrikoncernen Fröjdia Group AB tillsammans med bolagen Fröjd Automation, Front automation, IML Technologies samt fastighetsbolaget Mövik.

Hydralids affärsidé är att med ett speciellt produktionsupplägg snabbt kunna tillgodose kundens behov av högkvalitativa hydraulcylindrar. Kombinationen av standardssortiment och flexibel specialtillverkning ger ett heltäckande utbud med hög servicegrad.

En effektiv, högkvalitativ och säker produktion är basen för Hydralids erbjudande. Kompetenta medarbetare med lång erfarenhet står för ständig utveckling och förbättring av tillverkningsprocesserna. Kontinuerliga investeringar i teknik säkerställer rätt kvalitet och leveranssäkerhet.

Marknaden utgörs av kunder inom mobilhydraulik, såsom tillverkare av entreprenadmaskiner och skogsmaskiner, samt inom övrig industri. Allt fler upptäcker fördelarna med Hydralids koncept och tillväxt sker i nya och befintliga kundsegment.

Hydralids målsättning är att stå för de kortaste ledtiderna på den svenska marknaden. Med samma snabbhet hanteras offerter och förfrågningar. Som långsiktig partner bistår Hydralid med rådgivning och service till nytta för kundens produktion och fortsatta utveckling.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och gärna har gymnasieutbildning inom teknik/industri. Du vet hur man läser en ritning och har gärna erfarenhet av mätteknik. Vi behöver dig som inte bara gillar att skruva och är intresserad av hur saker fungerar, utan också har ett sinne för ordning och kvalitet. Du ser vad som behöver göras för att nå varje dags mål och kan planera ditt arbete därefter samt be om hjälp när det krävs. Vi ser gärna att du kommer med egna initiativ och förslag till förbättringar av arbetsprocessen. Du som söker en av dessa tjänster behöver ha goda kunskaper i svenska och känsla för siffror. Vi välkomnar naturligtvis både kvinnliga och manliga sökande.

 

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev på e-post till filip@hydralid.se. Löpande rekrytering tillämpas, så vänta inte med din ansökan.

För ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta VD Filip Fröjd, 0510 48 54 67 .

 

Test

Test

AAA