Meny

 

HYDRALID SÖKER SVETSARE TILL VÅRT SVETSTEAM I LIDKÖPING

Om tjänsten

Hydralid är ett stabilt familjeföretag med god tillväxt och behöver nu förstärka på flera olika avdelningar. Till vår svetsavdelning söker vi dig som har utbildning inom svetsning (framför allt MAG) och gärna några års arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara svetsning med MAG, manuellt eller med hjälp av rundmatare. På avdelningen finns även två svetsrobotar. Du arbetar självständigt utifrån en körplanering med ritning och framplockade komponenter som underlag. Du synar ditt arbete för att säkerställa att du lämnar vidare en god kvalitet som överensstämmer med ritning. Till din hjälp har du en teamledare samt övriga kollegor. En del truckkörning (ledstaplare) ingår också i arbetsuppgifterna. Även TIG-svetsning kan förekomma.

Vem är du?

Du har gärna ett antal års erfarenhet inom svetsning. Kanske har du idag ett jobb där du får resa runt i landet på olika uppdrag men skulle vilja ha ett stabilt dagtidsjobb för att hinna med familj och fritid? Kanske har du inte hunnit få någon arbetslivserfarenhet ännu utan är nyutbildad svetsare, skicka gärna in din ansökan ändå. Om du är motiverad och har en positiv attityd, är ansvarsfull och noggrann med vilken kvalitet du lämnar ifrån dig, gillar ett högt arbetstempo, tar tag i arbetsuppgifter, samt är självgående och ställer upp för laget, så kan du vara den vi söker. Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och hur du passar in i gruppen. Vi välkomnar naturligtvis både kvinnliga och manliga sökande.

Omfattning: Heltid, dagtid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Sex månaders provanställning och därefter möjlighet till tillsvidareanställning.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev, på e-post till application@hydralid.se

Märk mailet med vilken tjänst du söker.

Löpande rekrytering tillämpas, så vänta inte med din ansökan.

 

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Bernt Svensson på 0510-48 54 61.

Test

AAA