Desktop movie
Mobile movie

NACHHALTIGE INNOVATION

Wir verfolgen die Vision, durch nachhaltige Produktion der weltweit beste Hersteller von Hydraulikzylindern zu sein. Kurze Durchlaufzeiten und Sicherheit für den Kunden sind Schlüsselwörter in unserer täglichen Arbeit.

 

ISO 9001 2015 RGB  AAA certifiering

Vattendrag i en skog
manniskor sitter i mote 1
man mater med intrument

INNOVATION TRIFFT KOMPETENZ

Mit Entschlossenheit finden wir Lösungen und sehen Herausforderungen als eine Chance, neue Möglichkeiten zu entdecken.

Ihr Hersteller von Hydraulikzylindern

Wir sind ein Unternehmen an der Spitze. Unser Ziel ist es, für die kürzesten Lieferzeiten auf dem Markt verantwortlich zu sein. Heute liefern wir seriengefertigte Zylinder für alle Bedürfnisse und Bereiche. Alles von Standardlösungen bis hin zu maßgeschneiderten Modellen, beispielsweise für die Industrie, Forstmaschinen und Fahrzeuge.

gridpattern

Wir fertigen alle Arten von Hydraulikzylindern

Ob Standardzylinder oder fortschrittlichster Zylinder – wir haben den richtigen Zylinder für Sie

Integrierte Sicherheitsfunktionen für zusätzliche Sicherheit und Leistungsfähigkeit

Vollständig auf die Bedürfnisse und Wünsche des Kunden zugeschnitten

Kontaktieren Sie uns, um mehr zu erfahren

skipp button
skipp button

Spirit of innovation

Wir sind in der Lage, Fachwissen und Innovationsgeist in qualitativ hochwertige Hydraulikzylinder umzusetzen. Flexibilität und Effizienz in der Produktion ermöglichen es uns, schnell zu liefern.

FAQ
sjo vid skog
kollegor tittar pa komponent
kvinna star framfor robot med mobil

NACHHALTIGE PRODUKTION

Wir wollen eine Gesellschaft, in der wir im Gleichgewicht mit unseren Ressourcen leben und in der Energie erneuerbar ist. Wir übernehmen mit Stolz die Verantwortung für unsere Hydraulikzylinder und sorgen für eine Qualitätssicherung in mehreren Stufen des Herstellungsprozesses.

DETAILGENAUIGKEIT

Unser effizienter Produktionsprozess ermöglicht die Herstellung und Lieferung kundenspezifischer Hydraulikzylinder. Gleichzeitig deckt unser Angebot an Standardmodellen den Größenbereich von 25 mm bis 200 mm Durchmesser ab. Unsere Leistungsfähigkeit und Liefertreue bedeuten Sicherheit für Sie als Kunden.

gridpattern

UNSER TEAM

Unsere qualifizierten Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter arbeiten eng mit unseren Kunden zusammen, um die Kundenbedürfnisse zu verstehen und individuelle Lösungen für die Produktentwicklung und Problemlösung zu entwickeln. Langfristige Beziehungen werden durch guten Service und Beratung aufgebaut, wobei auf die Bedürfnisse jedes einzelnen Kunden eingegangen wird.

Kontaktiere uns

grupp med glada medarbetare
Hydralid Logo symbol

Adresse

Änghagsgatan 13, SE-531 40, Lidköping

Hydralid Logo symbol

Besuchen Sie uns auf

Linkedin
Filip Frojd

Filip Fröjd

CEO/Verkauf
Henrik Blomqvist

HENRIK BLOMQVIST

Produktionsleiter
Ewa Grahn

Ewa Grahn

Qualität/Umwelt
Ida Roberthson Andersson

IDA ROBERTHSON Andersson

Systemmanager
Jan Manitski

JAN MANITSKI

Konstrukteur
Mattias Helt

Mattias Helt

Einkauf/Operative Exzellenz
Kim Norgaard

KIM NÖRGAARD

Einkauf/Vorbereitung
Eva Appeltofft

Eva Appeltofft

Finanzen
Maria Frojd

Maria Fröjd

Marketing/Kommunikation
Bernt Svensson

BERNT SVENSSON

Technik/Wartung
Dennis Svensson

Dennis Svensson

Produktionstechniker
Filip Frojd

Filip Fröjd

CEO/Verkauf
Maria Frojd

Maria Fröjd

Marketing/Kommunikation
Eva Appeltofft

Eva Appeltofft

Finanzen
Hydralid Logo symbol

Ewa Grahn

Ewa Grahn

Qualität/Umwelt
Hydralid Logo symbol

Adresse

Änghagsgatan 13, 531 40 Lidköping
Sweden
Mattias Helt

Mattias Helt

Einkauf/Operative Exzellenz
Dennis Svensson

Dennis Svensson

Produktionstechniker
Jan Manitski

Jan Manitski

Konstrukteur
Kim Norgaard

Kim Nörgaard

Einkauf/Vorbereitung
Hydralid Logo symbol

Henrik Blomqvist

Henrik Blomqvist

Produktionsleiter
Bernt Svensson

Bernt Svensson

Technik/Wartung
Ida Roberthson Andersson

Ida Roberthson Andersson

Systemmanager
Hydralid Logo symbol

kartpil 1
Änghagsgatan 13
531 40, Lidköping
Hydralid logo
Hydralid logo tagline
gridpattern
Hydralid: kommunens lok
Effektivitet möter skräddarsydd service för korta ledtider
En stark värdegrund för framgång
Kraftfull brandskyddsutbildning

Hydralid: kommunens lok

Vi är stolta att meddela att Hydralid har utsetts som ett av ”kommunens lok” av Sveriges största kreditupplysningsföretag, Upplysningscentralen (UC). Denna utnämning är resultatet av noggrann bedömning baserad på flera faktorer som ger en tydlig och objektiv bild av vår företagsutveckling.

Hydralid: En pålitlig företagspartner

UC har granskat företag utifrån kriterier som inkluderar en verksamhetstid på över 10 år och en godkänd riskklass, i vårt fall en riskklassificering på 3-5. Vidare har de även tagit hänsyn till antalet anställda, soliditet, tillgångar, EBITDA-marginal, omsättning och rangordnat företagen baserat på tillväxt inom respektive nyckeltal.

Hydralid AB har uppnått en position som ”kommunens lok”. Detta är ett erkännande för vårt engagemang och våra prestationer inom näringslivet. Vårt fokus på långsiktig hållbarhet, stark finansiell ställning och tillväxt i de granskade nyckeltalen har varit avgörande för vår inverkan i branschen.

En nyckel för framgång

Det är viktigt att understryka att utan ett dedikerat team, vars främsta fokus är på våra kunder, skulle ingenting vara möjligt. Vårt team utgör kärnan i vår förmåga att uppnå framgång och leverera värde till våra kunder. Deras engagemang är av grundläggande betydelse för vår förmåga att etablera oss som en pålitlig och hållbar aktör inom vår bransch.

För mer detaljerad information om UC:s rapport och rangordningen, uppmanar vi er att ta del av den fullständiga rapporten på UC:s plattform.

hydralid lok

Vill du höra hur Hydralid kan hjälpa ditt företag? Kontakta oss idag!

Effektivitet möter skräddarsydd service för korta ledtider

I dagens snabbrörliga och konkurrensutsatta marknad är korta ledtider en avgörande faktor för företag som strävar efter att möta kundernas behov på snabb leverans. För oss på Hydralid är flexibilitet och effektivitet grundläggande principer i vår strävan efter att erbjuda korta ledtider till våra kunder. I detta blogginlägg kommer vi att utforska hur vi utnyttjar flexibilitet och effektivitet i vår produktion för att erbjuda korta leveranser till våra kunder.

Flexibilitet och effektivitet som grundstenar

Hydralid har alltid haft som mål att vara en pålitlig och snabb leverantör av hydraulcylindrar. För att uppnå detta har vi fokuserat på att bygga upp en produktionsprocess som bygger på flexibilitet och effektivitet. Genom att vara flexibla kan vi snabbt anpassa oss till olika kundkrav och produktionsbehov. Vi har investerat i modern utrustning och teknik som möjliggör snabbare tillverkning och hög precision. Genom att optimera vår produktion kan vi hantera höga volymer samtidigt som vi bibehåller korta ledtider.

Kundanpassade lösningar

Vi förstår vikten av att erbjuda skräddarsydda lösningar till våra kunder. Genom att vara flexibla i vår produktion kan vi anpassa oss till olika specifikationer och behov. Vi har etablerat starka samarbeten med våra kunder och involverar dem tidigt i processen för att säkerställa att våra produkter uppfyller deras exakta krav och förväntningar.

DSF9832

DSF9826

Fördelar för våra kunder

Våra korta ledtider ger våra kunder flera fördelar. För det första minskar de ledtiden mellan beställning och leverans, vilket hjälper dem att effektivisera sin verksamhet och minska onödiga fördröjningar. För det andra ger korta ledtider våra kunder möjlighet att agera snabbt på marknadens förändringar och möta efterfrågan i realtid. Detta kan ge våra kunder en konkurrensfördel och öka deras kundnöjdhet.

 

På Hydralid strävar vi alltid efter att vara den bästa möjliga partner för våra kunder. Genom att utnyttja flexibilitet och effektivitet i vår produktion kan vi erbjuda korta ledtider och möta våra kunders behov på kort leverans. Vi är stolta över vår framgångsrika strategi och ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa hydraulcylindrar inom korta tidsramar.

En stark värdegrund för framgång

Vi på Hydralid tror på betydelsen av en stark värdegrund för att skapa och upprätthålla framgång inom vår verksamhet som hydraulcylindertillverkare. I detta blogginlägg kommer vi att utforska våra tre pelare som utgör vår värdegrund: Grit, Team och Spirit of Innovation. Dessa principer driver oss framåt och hjälper oss att leverera högkvalitativa tekniska produkter till våra kunder. Genom att stämma av våra idéer och beslut mot värdeordens mening, vet vi att vi gör rätt.

Grit: Beslutsamhet och Möjligheter:

På Hydralid är beslutsamhet en central del av vår företagskultur. Vi ser motgångar som möjligheter att upptäcka nya vägar och lösningar, vilket har skapat en miljö där utmaningar möts med energi och ihärdighet. Det ger oss förmågan att övervinna hinder och fortsätta utvecklas som företag. Genom att ha ”grit” som en del av vår värdegrund inspirerar vi våra medarbetare att ge sitt bästa och att alltid sträva efter framgång.

Team: Trygghet och Gemenskap:

Vi tror på kraften i att arbeta som ett team och skapa en arbetsmiljö där trygghet och gemenskap är grundläggande. Genom att främja en stark laganda och öppet kommunikationsflöde skapar vi en kultur av samarbete och ömsesidigt stöd. Med en stark och sammansvetsad arbetsstyrka kan vi arbeta mot gemensamma mål och uppnå resultat som sträcker sig långt bortom individuella insatser. Tillsammans är vi starkare och skapar långsiktig framgång för vårt företag.

Spirit of Innovation: Kompetens och Förnyelseanda:

Innovation är en nyckelfaktor för framgång inom vår bransch, och vi på Hydralid har en stark ”spirit of innovation”. Vi omvandlar vår kompetens och förnyelseanda till tekniska produkter som sätter standarden på marknaden. Genom att vara öppna för nya idéer och tidigt kontinuerligt söka efter förbättringar och nyskapande lösningar kan vi möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

DSF9966 Redigera

På Hydralid är vår värdegrund grundläggande för allt vi gör. Genom att omfamna beslutsamhet, främja teamarbete och odla en stark ”spirit of innovation” kan vi fortsätta leverera högkvalitativa hydraulcylindrar och bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är stolta över vår värdegrund och ser fram emot att fortsätta vår resa mot framgång tillsammans med våra kunder och leverantörer.

Kraftfull brandskyddsutbildning

Igår genomförde vi en brandskyddsutbildning tillsammans med våra medarbetare. Vi hade förmånen att ha det ansedda företaget Brandprojektering som ledde utbildningen, med Marcus Nilsson som kunnig och erfaren instruktör.

På Hydralid förstår vi den betydelsen av att erbjuda en säker arbetsmiljö för våra medarbetare. Brandsäkerhet är ett ämne som förtjänar vår yttersta uppmärksamhet och noggrannhet, eftersom det inte bara skyddar oss utan också säkrar våra värdefulla tillgångar och verksamhet.

brandskyddsutbildning hydralid

Bild 4

Varför prioriterar vi intern utbildning? Här är några övertygande skäl:

Stärker medarbetarna

Genom att erbjuda interna utbildningssessioner som brandskyddsutbildningen ger vi våra medarbetare möjlighet att ta en aktiv roll i sin egen säkerhet. Genom att ge dem kunskap och färdigheter som behövs för att hantera brandincidenter, bygger vi självförtroende och främjar en känsla av ansvar inom hela organisationen.

Snabb respons

I händelse av en brandkatastrof är varje sekund viktig. Utbildningen säkerställer att våra anställda är förberedda att agera snabbt och effektivt, vilket minimerar potentiella skador och risker. Genom att utbilda oss om brandskydd, utrymningsförfaranden och korrekt användning av brandsläckare stärker vi vår totala förmåga att hantera nödsituationer.

Bygga en säkerhetskultur

Genom att investera i utbildningar likt denna främjar vi en kultur av säkerhet inom Hydralid. Genom att prioritera våra anställdas välbefinnande visar vi vårt åtagande för deras personliga och professionella utveckling. Utbildningarna lyfter fram vår strävan att skapa en trygg och säker arbetsmiljö för alla.

Stort tack till Brandprojektering och Marcus Nilsson för deras expertis och engagerande utbildning. Deras kunskap och erfarenhet har berikat oss och vår förståelse för brandsäkerhet och förebyggande åtgärder.

Läs mer om Hydralid här. 

FAQ

Denken Sie an etwas Bestimmtes? Hier haben wir alle Antworten auf die häufigsten Fragen zusammengestellt, die wir erhalten.

PRODUKTE
Was ist das Angebot von Hydralid?

Das Angebot von Hydralid besteht darin, OEM-Hersteller mit qualitativ hochwertigen Hydraulikzylindern mit kurzen Durchlaufzeiten und kostengünstigen Prozessen zu versorgen.

Welche Abmessungen haben Ihre Hydraulikzylinder?

Neben kundenspezifischen Hydraulikzylindern fertigen wir auch Zylinder im Größenbereich von 25 bis 200 mm Durchmesser.

Stellen Sie kundenspezifische Hydraulikzylinder her?

Ja, wir sind auf die Herstellung von kundenspezifischen Hydraulikzylindern spezialisiert. Wir arbeiten mit unseren Kunden zusammen, um ihre spezifischen Anforderungen und Wünsche zu verstehen und einen Zylinder zu entwickeln, der auf ihre individuellen Bedürfnisse zugeschnitten ist

Was ist ein Hydraulikzylinder?

Ein Hydraulikzylinder ist ein mechanisches Bauteil, das dazu dient, hydraulische Kraft in Bewegung umzuwandeln. Er besteht aus einem zylindrischen Behälter, einem Kolben und Hydraulikflüssigkeit. Wenn die Flüssigkeit in den Zylinder fließt, drückt sie den Kolben nach vorne und erzeugt eine lineare Bewegung. Hydraulikzylinder werden in der Regel in industriellen Anwendungen eingesetzt, um kraftvolle und präzise gesteuerte Bewegungen zu erzeugen.

Wie lang sind Ihre Vorlaufzeiten?

Unsere Standardvorlaufzeit beträgt 4 Wochen.

Können Sie auch einzelne Zylinder herstellen?

Nein, wir bieten nur Serienproduktion an.

UNTERSTÜTZUNG
An wen wende ich mich, wenn ich Interesse am Kauf Ihrer Produkte habe?

Sie können uns eine E-Mail schicken oder uns anrufen, um einen ersten Kontakt herzustellen, wenn Sie am Kauf unserer Produkte interessiert sind.

Kontakt

Bekomme ich einen persönlichen Verkäufer?

Ja, wir stellen jedem Kunden einen eigenen Verkäufer zur Seite, der Sie durch den gesamten Prozess von der Anfrage bis zur Lieferung begleitet.

Was verstehen Sie unter nachhaltiger Produktion?

Unter nachhaltiger Produktion verstehen wir, dass wir uns bemühen, in jeder Phase unserer Tätigkeit, von der Investition über den Einkauf bis zur Produktion, nachhaltige Entscheidungen zu treffen. Dazu gehören die Verringerung der Umweltbelastung, die Förderung der sozialen Verantwortung und ein positiver Einfluss auf die Gesellschaft.

SERVICE
Reparieren Sie Zylinder?

Nein, wir beschäftigen uns ausschließlich mit der Neuproduktion von Hydraulikzylindern. Wir fertigen hochwertige Hydraulikzylinder nach den spezifischen Bedürfnissen unserer Kunden, führen aber keine Reparaturen an bestehenden Zylindern durch.

BEWERBUNG
Ich möchte Ihrem Team beitreten, wie kann ich das tun?

Wir danken Ihnen für Ihr Interesse an einer Mitarbeit in unserem Team. Wir schreiben freie Stellen auf unserer Website und auf Linkedin aus. Sie können Ihre Bewerbung entsprechend den Angaben in der Anzeige einsenden. Wir freuen uns darauf, von Ihnen zu hören! Möchten Sie eine Initiativbewerbung senden?

Email

SE EN DE