Hydralid 25 år

2022 fyllde vi 25 år av innovation. 1997 grundades företaget, av Thomas Fröjd, med målet att tillhandahålla hållbara hydraulcylindrar av hög kvalitet med korta ledtider.

Vi är det Lidköpingsbaserade familjeföretaget som ingår i industrikoncernen Fröjdia Group AB, tillsammans med flera andra företag. Hydralid har kommit långt sedan starten 1997 och idag har vi en 7000 kvm stor tillverkningsanläggning och levererar hydraulcylindrar till flera europeiska länder.

Under tiden har vi vuxit och vår organisation består idag av 32 medarbetare och en högt automatiserad tillverkningsprocess. Detta är våra viktigaste tillgångar för att vi ska kunna nå våra mål och fortsätta växa.

”Hydralid har från start agerat för kundens och företagets bästa och jag är väldigt stolt över att vi har samma inställning 25 år senare. Det är ett mindset vi kommer fortsätta ha i minst 25 år till.” – Filip Fröjd, VD

25 år senare, år 2022, är det tydligt att mycket har förändrats. Tillsammans med ett generationsskifte har Hydralid vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av standardiserade och kundanpassade hydraulcylindrar inom sitt område. Men en sak har alltid varit densamma; genom att växa tillsammans med kunden i samverkan av vårt engagemang och dedikerade arbete tar vi oss framåt för att nå våra mål.

Videon är en liten del av vad som krävs för att ta fram en fantastisk produkt.